Ha elhagytad az ösvényt és nem találsz vissza...

Van, hogy úgy hagyod el az ösvényt, hogy muszáj. Van, hogy csak egy ideig más dolgod van, és nem tudsz a csoportoddal tartani. Van, hogy hosszú betegség miatt maradsz távol a rituális életedtől. Van, hogy azt gondolod, hogy jobb lesz a mágia nélkül, de mégis hiányzik…

És van, hogy mindezek után nagyon vissza szeretnél találni, de nem megy.

Valami meggátol. Valami hiányzik. Valami nem olyan, mint régen.

Az első találkozás az ismeretlen világgal még minden tekintetben varázslatos volt. Másodjára már ismerős úton jársz, és nem találod azt a csodát, amit már korábban megszoktál. Az is lehet, hogy nem jó ösvényen jársz, vagy az ösvény mellett, mert “unalmasnak” gondolod az első néhány lépést.

(Kép forrása: Google)

Felcsapod a régi könyveid, amiknek már minden oldalát jól ismered, de nem találod benne az utat. Gyújtod a gyertyát, de hiába, nem érzed a borzongást. De akkor mégis mit tegyél?

Az alábbiakban elmondok pár ötletet, amivel könnyebbé teheted a visszatalálást:

- Minden nap meditálj, vagy végezz valamilyen varázslatot. Elég, ha csak egy köszönő rituálét végzel.

- Sétálj az erdőben. Lehetőleg egyedül, zene nélkül, és figyelj a belső hangodra. Ülj le egy fa tövébe és figyelj rájuk.

- Mássz hegyet, vagy fát, tűzz ki olyan célokat, amikhez egyedül kell lenned.

- Olvass, de ne a megszokott könyveidet! Keress más témákban cikkeket, könyveket, olvass fórumokat, minden egyes nap.

- Állíts egy oltárt, és minden nap legalább egyszer (de legjobb reggel és este) odaülni elé pár percre, hogy felkészülj és megköszönd az aznapi sok áldást, amit kaptál.


Azonban ha te mindent megtettél, tiszta szívvel, és mégsem találsz vissza az ösvényre, lehetséges, hogy mégsem ez lesz a te utad…

Megjegyzések

Legkedveltebbek

Samhain

Nap

Tarot és története